a
Restaurantul este închis

Programul de preluare a comenzilor este 09:30-22:00.
Puteţi lansa o precomandă sau puteţi continua navigarea pe site.

 

Condiţii de utilizare

Condiţiile de utilizare guvernează modalitatea de folosire a site-ului www.bunsitot.ro şi a serviciilor găzduite de acesta. TE RUGAM SA CITEŞTI CU ATENŢIE ACESTE CONDIŢII, DEOARECE FOLOSIREA ACESTUI SITE IMPLICĂ FAPTUL CĂ EŞTI DE ACORD CU ELE. Site-ul www.bunsitot.ro şi serviciile oferite de către acesta sunt proprietatea S.C. BUN ŞI TOT ŞI POFTĂ BUNĂ S.R.L.
Utilizarea site-ului
Transmiterea, modificarea, reutilizarea, raportarea sau utilizarea informaţiilor existente pe acest site, în scopuri publice sau comerciale, fără acordul scris al BUN ŞI TOT ŞI POFTĂ BUNĂ S.R.L. sunt strict interzise. Aceste informaţii se referă la orice texte, fişiere, imagini şi alte tipuri de materiale ce se găsesc pe site-ul nostru. De asemenea, este interzisă transmiterea prin intermediul acestui site a materialelor ilegale, defăimatoare, obscene, pornografice, ameninţătoare, instigatoare sau orice alt fel de materiale care constituie sau pot fi considerate drept ofensă adusa unor persoane sau organizaţii. Dacă ai un cont deschis pe site-ul www.bunsitot.ro, BUN ŞI TOT ŞI POFTĂ BUNĂ S.R.L. îşi rezervă dreptul de a-ţi anula contul fără preaviz, dacă acţiunile tale aduc prejudicii serviciilor găzduite pe acest site.
Declinarea responsabilităţii
INFORMAŢIILE ŞI SERVICILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE "AŞA CUM SUNT", FĂRĂ NICIUN FEL DE GARANŢIE, INCLUZÂND GARANŢIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITĂ UTILIZARE SAU DE NEÎNCĂLCARE A PROPRIETĂŢII INTELECTUALE. BUN ŞI TOT ŞI POFTĂ BUNĂ S.R.L. nu garantează acurateţea şi integritatea informaţiilor sau serviciilor de pe acest site. BUN ŞI TOT ŞI POFTĂ BUNĂ S.R.L. poate face schimbări în materialele de pe acest site în orice moment, fără a anunţa acest lucru în prealabil.
Limitarea responsabilităţilor
ÎN NICIO CIRCUMSTANŢĂ BUN ŞI TOT ŞI POFTĂ BUNĂ S.R.L. NU ESTE RESPONSABILĂ PENTRU NICIUN FEL DE PIERDERI (INCLUZÂND, FĂRĂ LIMITĂRI, CELE REZULTATE DIN PIERDEREA DATELOR SAU ÎNTRERUPEREA ACTIVITĂŢII) REZULTATE DIN UTILIZAREA, INCAPACITATEA DE A UTILIZA SAU DIN REZULTATELE UTILIZĂRII ACESTUI SITE SAU DIN MATERIALELE, INFORMAŢIILE SAU SERVICIILE CONŢINUTE PE SITE.
Copyright © Bun şi Tot şi Poftă bună.
Toate drepturile rezervate.
Preţurile sunt exprimate în LEI şi includ TVA. Imaginile din site sunt fotografii reale ale produselor comercializate de Bun si Tot.